Centrul Medical

Dr. Gheorghe Iliev

Bun venit!

Despre Centrul Medical Dr. Gh. Iliev

Centrul Medical Gh Iliev din Iași oferă pacientelor siguranța unui risc redus în evoluția sarcinii. Clinica asigură din 2005 servicii și investigații de specialitate pentru viitoarele mame (screening în sarcină pentru sindromul Down, după protocolul britanic), pentru femei, dar și pentru copilul mic (screening ecografic pentru luxația congenitală de șold).

Dr. Gheorghe Iliev este unul din cei 34 de medici români acreditați si auditați anual de instituția britanică The Fetal Medicine Foundation în vederea screeningului combinat pentru sindromul Down în primul trimestru de sarcină. Împreună cu echipa sa pune la dispoziție servicii medicale la standarde internaționale.

Screening pentru sindromul Down (trisomia 21, T21)

Servicii de screening combinat pentru T21 în primul trimestru, 11-13 săptămâni de sarcină, după protocolul The Fetal Medicine Foundation, Londra (FMF-UK), precum și screening combinat pentru T21 în trimestrul doi, la 16-20 săptămâni de sarcină.

Screening pentru cancerul de col uterin și mamar

Servicii de screening combinat pentru PEs în primul trimestru (11-13 săptămâni de sarcină), și screening combinat pentru RCIU în primul trimestru (11-13 săptămâni de sarcină), după Standardul de Calitate recomandat de FMF-UK.

Screening ecografic pentru luxația congenitală de șold la copilul mic

Servicii de screening ecografic pentru luxația congenitală de șold (între 4 și 6 săptămâni de viață ale copilului).

0

Specialiști

0 +

ecografii fetale (Dr. Iliev)

0

specialități medicale

0 +

ecografii de șold și consultații copii

0 +

Screeninguri sindrom down

0 +

Consultații, ecografii și colposcopii

Servicii

Despre serviciile noastre

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Accordion Content
Accordion Content
Accordion Content
Accordion Content

Acreditare britanică FMF-UK din

Centrul Medical Dr. Gh Iliev este acreditat și respectă standardele de calitate în screening-ul combinat pentru sindrom Down, inclusiv pentru pre-eclampsia severă (PEs) și restricția de creștere intrauterină (RCIU), în primul trimestru, care constă în următoarele:
1) Ecografist certificat și auditat anual de FMF-UK pentru screeningul din primul trimestru (The 11-13 weeks scan) – Dr. Gheorghe Iliev
2) Laborator dotat cu un analizor de imunologie certificat de FMF-UK  -  analizorul automat de imunologie KRYPTOR compact PLUS
3) Soft Astraia (FMF, First Trimester Screening Risk Calculation Software, module 2012) - dintre toate softurile existente pe piața serviciilor medicale din țară și din străinătate, doar Softul Astraia-FMF face integrarea malformațiilor fetale în formula de calcul pentru trisomii, calculează concomitent riscurile pentru trisomia 18 (T18) și trisomia 13 (T13), făcând și stratificarea acestora. Totodată, doar soft-ul Astraia-FMF calculează riscul pentru preeclampsia severă și restricția de creștere intrauterină.
Previous
Next
Facilități

CLINICĂ MODERNĂ, CU ACREDITĂRI INTERNAȚIONALE

  1. Ecograf ARIETTA V70, ecograf clasa premium pentru morfologie fetală și senologie HITACHI ALOKA MEDICAL / JAPONIA
  2. Laborator dotat cu analizor automat de imunologie KRYPTOR compact PLUS, certificat de The Fetal Medicine Foundation, Londra (FMF-UK)
  3. Soft Astraia (FMF, First Trimester Screening Risk Calculation Software, module 2012) pentru screeningul de prim trimestru.
Echipa

Cunoaşte specialiştii centrului

Dr. Gheorghe Iliev

Medic primar Obstetrică-Ginecologie. Doctor în Științe Medicale
Competențe:
– Ecografie Obstetrică-Ginecologie,
– Medicină Materno-Fetală,
– The 11-13 weeks scan;


Dr. Sergiu Straticiuc

Medic primar Ortopedie și Traumatologie Pediatrică. Medic specialist Chirurgie Pediatrică. Doctor în Științe Medicale
Competență:
– Ecografie de șold.Dr. Corina Nicola TRIFAN

Medic primar Obstetrică-Ginecologie; Competenţe:
– Colposcopie,
– Celioscopie Diagnostică şi Intervenţională
– Ecografie Obstetrică-Ginecologie.

Biolog Mihaela Tanasa

Biolog principal de Laborator.

Biolog Cătălin Marian Cozma

Biolog de laborator.

Program

Ore de funţionare

Centrul Medical Dr. Gh. Iliev

Contact

Tel: 0735 867 886

Adresa: Complexul Palas Iasi Cladirea D2, etajul 1

Mail: secretariat@driliev.ro

Acesta este un formular de preînscriere la programare. Unul dintre colegii noștri urmează să vă contacteze telefonic în cel mai scurt timp pentru a finaliza programarea dvs., în funcție de informațiile specifice solicitării. Va mulțumim!